Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از بیماران کرونایی طی روزهای گذشته تختی برای بستری پیدا نکرده و به دلیل پر بودن بخش اورژانس، در راهروهای بیمارستان چشم انتظار خالی شدن یک تخت برای پذیرش و بستری هستند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ گسترش شیوع مجدد بیماری کرونا در جامعه از آن دست حوادث تلخ و تأسف باری است که طی روزهای اخیر جان بسیاری از مردم در استان‌ها و شهرهای مختلف را مورد تهدید قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعلل وزیر بهداشت و سایر مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور به عنوان مجری اصلی پیگیری کارهای مرتبط با درمان بیماری کوید۱۹  در تهیه و توزیع واکسن کرونا از تولید کنندگان داخلی و عدم حمایت درست از دانشمندانی که شبانه روز در حال تلاش برای دستیابی به واکسن هستند، کار واکسیناسیون عمومی را طی چند ماه اخیر با وقفه‌ای بزرگ روبرو کرد و در این میان عده زیادی از هموطنان جان خود را از دست دادند.

 

بی‌تدبیری در مدیریت ستاد ملی مقابله با کرونا!

در کنار تعلل مدیران وزارت بهداشت در تهیه، تولید و توزیع واکسن کرونا، تعطیلی ستاد ملی مبارزه با کرونا و دست روی دست گذاشتن حسن روحانی به عنوان رئیس این ستاد نیز اوضاع بحرانی و وخیم کرونا در کشور را تشدید کرد و بر شمار مبتلایان و جانباخته‌ها اضافه کرد.

گزارش‌های متعددی از وضعیت بحرانی برخی از بیمارستان ها و مراکز درمانی و بستری بیماران مبتلا به کرونا از طرف برخی مخاطبان شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

بر اساس این گزارش‌ها بسیاری از بیماران مبتلا به کرونا طی روزهای گذشته تختی برای بستری پیدا نکرده‌اند و به دلیل پر بودن بخش اورژانس، در راهروهای بیمارستان چشم انتظار خالی شدن یک تخت برای پذیرش و بستری هستند.

شمار کودکان مبتلا به کرونا هم رو به افزایش است و متاسفانه موج کرونای دلتا هیچ سن و گروهی را استثنا قرار نمی‌دهد و رعایت پروتوکل‌ها و دستورالعملهای بهداشتی همچنان باید از طرف اقشار مختلف مردم جدی گرفته شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی ضرورت افزایش تیم‌های کاربلد تزریق واکسن کرونا!

اورژانس تهران به مقوله انجام واکسیناسیون مردم ورود کرده است و سرعت تزریق واکسن نسبت به روزهایی که جان مردم متاع ارزانی به چشم مسئولان بود، افزایش خوبی دارد و البته با ورود برخی از گروههای مختلف و البته متخصص و کاردان در قالب تیم تزریقات، بهتر از این نیز می‌تواند باشد.

در حال حاضر روزانه هزاران نفر در شهر تهران واکسن کرونا را دریافت می‌کنند و این اتفاق بخش بزرگی از استرس افراد را مهار و کنترل می‌کند اما مردم همچنان حتی پس از تزریق واکسن کرونا نیز باید نکات بهداشتی و مراقبتی را جهت جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا رعایت کنند.

در حال حاضر تمام مراکز استان‌های کشور دچار وضعیت قرمز کرونا شده‌اند و متاسفانه روزانه بیش از صدها نفر جان خود را از دست می‌دهند که در این میان افزایش ابتلا افراد جوان‌تر و کم سن و سال هم قابل تأمل است.

تعطیلی ستاد ملی مقابله با کرونا و عدم تصمیم گیری به موقع و صحیح از طرف مسئولان اوضاع را از شرایط فعلی هم وخیم‌تر می‌کند و امید می‌رود که با استقرار دولت جدید و روی کار آمدن مسئولان دولت حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، مهار و کنترل بیماری کرونا نیز با اتخاذ تصمیمات درست محقق و اجرایی شود.

در حال حاضر چاره‌ای جز رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای مردم باقی نمانده است و تا انجام واکسیناسیون عمومی برای همه اقشار جامعه هنوز راه درازی پیش روی افراد قرار دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا کرونای دلتا وزارت بهداشت بهشت زهرا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۹۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد

شهنام عرشی؛ رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: واکسن پنوموکوک و روتاویرس پس از گذشت ۱۰ سال از تصویب به زودی در سبد واکسیناسیون ملی کشور قرار خواهند گرفت.  

وی بیان کرد: تزریق واکسن  پنوموکوک در۷ استان و واکسیناسیون روتاویروس در دو استان به صورت آزمایشی تحت قالب سبد واکسیناسیون ملی به کودکان تزریق خواهند شد.  

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که تزریق واکسن پنوموکوک از مرگ سالانه ۱۵۰۰ کودک پیشگیری خواهد کرد.

عرشی ادامه داد: تزریق واکسن روتاویروس مانع از بستری شدن سالیانه ۱۰ هزار کودک در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در کشور خواهد شد.

وی افزود: پس از ۱۰ سال از تصویب ورود این واکسن‌ها به برنامه واکسیناسیون ملی، خوشبختانه از اواخر سال گذشته با تامین واکسن، اجرای آزمایشی واکسیناسیون پنوموکوک در بندر خمیر استان هرمزگان آغاز شد و امیدواریم طی ماه‌ها و سال‌های آتی تولید داخلی دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس را شاهد باشیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بیان کرد: هم‌اکنون چند شرکت داخلی واکسن روتاویروس را تولید می‌کنند؛ اما هنوز واکسن پنوموکوک در ایران تولید نمی‌شود و این واکسن وارداتی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • هوای کرمان بر مدار قرمز ثبت شد / شاخص کیفی ۱۹ شهر سالم و پاک است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • چه رازی پشت تورم ۳۱ درصدی مخفی شده است؟
  • هوای اصفهان ناسالم است/ کاشان در وضعیت قرمز آلودگی
  • وضعیت عجیب ستاره بارسا: ژاوی با او صحبت هم نمی‌کند!
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • کارت قرمز به جای تشویق به نجات جان! اخراج بازیکن به خاطر درخواست کمک برای هوادار بیمار
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد/ آخرین وضعیت سد دز
  • فیلم وضعیت رودخانه دز پس از طغیان روزهای اخیر