Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها – از زمان شیوع کرونا در استان گلستان شهرستان بندرگز وضعیت نگران‌کننده‌ای داشت و پس از تقسیم‌بندی شهرها براساس جمعیت مبتلایان، این شهرستان همواره در وضعیت قرمز کرونایی به سر می‌بَرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، عبدالرضا فاضل ظهر امروز در حاشیه جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا و در پاسخ به این پرسش که چرا شهرستان بندرگز چندین ماه در وضعیت قرمز کرونا قرار دارد، اظهار داشت: متاسفانه از آغاز پیک دوم کرونا در گلستان شاهد وضعیت قرمز بندرگز بودیم، تیم‌های تخصصی معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی چندین بار از این شهرستان بازدید داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عدم رعایت پروتکل‌ها در بندرگز موجب شده تعداد بیماران بستری نسبت به شاخص جمعیت این شهرستان بیشتر باشند، در بندرگز با جمعیت حدود 50 هزار نفر اگر روزانه دو تا سه بیمار کرونایی بستری شوند در وضعیت قرمز باقی خواهد ماند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: متاسفانه پیک سوم کرونا در برخی استان‌های کشور مانند قم، تهران، اصفهان، گیلان، مازندران و آذربایجان شرقی آغاز شده و هفته گذشته تعداد مبتلایان در برخی از این استان‌ها 10 برابر شده است.

وی افزود: این اتفاق هشداری برای گلستان است و به احتمال زیاد در استان هم پیک سوم کرونا را تجربه خواهیم کرد و نیاز است در این زمینه برخورد جدی‌تری داشته باشیم.

فاضل با بیان اینکه در حال حاضر شرایط آرامی در استان داریم، گفت: با وجود هشدارهای مختلف در برخی موارد مانند مراسم عمامه‌گذاری در دو شهرستان و حضور مسافران در محور ناهارخوران گرگان، پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشده است.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه هر گاه پس از ایجاد آرامش، محدودیت‌ها را برداشتیم شاهد پیک کرونا در گلستان بودیم و از مردم شریف استان خواهشمندم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا شرایط بدی را تجربه نکنیم.

کدام مشاغل در طول خانه‌نشینی کرونایی بیشتر زیان کردند؟آخرین آمار کرونا در کشور| فوت 166 نفر در 24 ساعت گذشتهوضعیت زرد کرونایی در گلستان/ وضعیت بندرگز همچنان قرمز است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به وضعیت زرد کرونا در استان گفت: دو هفته قبل پیک دوم در گلستان به پایان رسید و استان ما در پیک‌های اول و دوم جزو نخستین استان‌ها بود اما هنوز درگیر پیک سوم نشده‌ایم.

فاضل افزود: ممکن است طی سه هفته آینده و اواخر مهرماه پیک سوم در گلستان اتفاق بیفتد و باید برنامه‌ریزی کنیم که پروتکل‌های بهداشتی در برنامه‌ها و اماکن مختلف رعایت شود.

وی ادامه داد: وظیفه دانشگاه علوم پزشکی و رسانه‌ها این است که هدفمند پیش برویم تا پیک سوم در گلستان رخ ندهد، زیرا ممکن است کنترل پیک سوم مانند پیک اول بسیار سخت و از توانایی ذهنی و جسمی مردم و کادر درمان خارج باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در خصوص آخرین وضعیت بیماران کرونایی در استان گفت: در حال حاضر 243 بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند که 69 بیمار در آی سی یو و 28 بیمار به دستگاه ونتیلاتور وصل هستند.

فاضل با اشاره به بازگشایی مدارس بیان داشت: از زمان بازگشایی مدارس تا به امروز خوشبختانه موردی از ابتلا به کرونا در دانش آموزان استان نداشتیم و فقط سه مورد مشکوک بودند که خوشبختانه رد شد، البته تست مثبت کرونا یکی از معلمان گلستانی گزارش شده و در همان مدرسه تدابیر در نظر گرفتیم و پروتکل‌ها رعایت شد.

وی با بیان اینکه احتمال همزمانی کرونا و آنفلوانزا وجود دارد، گفت: به طور قطع تحریم‌ها در واردات واکسن آنفلوانزا تاثیرگذار است اما دولت 16 میلیون واکسن سفارش داده و طی دو هفته آینده درصدی از این واکسن وارد کشور خواهد شد.

فاضل ادامه داد: افراد بالای 60 سال و کودکان، گروه‌های پرخطر با بیماری زمینه‌ای، افرادی دارای بیماری تنفسی و کادر درمان در اولویت دریافت واکسن آنفلوآنزا هستند، واکسن آنفلوانزا به صورت سهمیه‌ای به استان‌ها واگذار می‌شود و در داروخانه‌ها هم توزیع خواهد شد که با ارائه کارت ملی و پرونده پزشکی بیماری زمینه‌ای، واکسن آنفلوانزا در اختیار قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا اواسط تا اواخر شهریور بود که گذشت و امیدواریم واکسن هر چه زودتر وارد کشور شود تا جلوی بیماری آنفلوانزا را بگیریم.

انتهای پیام/588/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی واکسن آنفلوانزا وضعیت قرمز پروتکل ها استان ها پیک سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۸۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • هوای اصفهان ناسالم است/ کاشان در وضعیت قرمز آلودگی
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • کارت قرمز به جای تشویق به نجات جان! اخراج بازیکن به خاطر درخواست کمک برای هوادار بیمار
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم